ES PROGRAMA UN VIATGE SANT FELIU-GÀMBIA

ES PROGRAMA UN VIATGE SANT FELIU-GÀMBIA

Segons Informa Radio Sant Feliu El proper dimarts, 29 d’octubre, a les 18:30 h. se celebrarà, al Centre Cívic Tueda del carrer Gravina de Sant Feliu, una xerrada informativa sobre el viatge solidari a Àfrica (Gàmbia) que es programa des de  l’11 fins el 18 de Febrer del 2014 i que organitzen conjuntament el Casal de Tueda APITE, l’agència de viatges Dayforfly i l’empresa Black & White Safari a la qual pertany la guixolenca, Marta Costa, que atendrà totes les qüestions que els assistents vulguin plantejar.
Costa, que coneix bé el territori avança que la majoria de qüestions giren entorn a la seguretat del país i assegura que fa molts anys que està estabilitzat, hi regna la calma i la gent és molt simpàtica i hospitalària. També afegeix que l’hotel es troba a la zona turística que compta amb seguretat, allunyada de qualsevol mena de risc.
La nostra emissora ha tingut accés a les activitats i itineraris que s’han programat i que són els següents:
1er dia:
Piscina natural dels cocodrils. Museu d’història i cultura. Mercat de Serrekunda. Escola infantil. Brikama, taller artesanal d’escultures de fusta. Visita a una família rural. Dinar a la platja “Paradise beach”. Tanji, arribada del peix.
2on dia:
Des de Banjul, anada en vaixell a Juffureh, poble natal de Kuntah Kinte. Visita al museu de la esclavitud. Contacte amb els seus descendents. Buffet lliure al mateix vaixell. Illa de Kuntah Kinte on va estar empresonat. Àrea dels dofins en llibertat.
3er dia:
Banjul, capital de Gàmbia. Mercat “Albert Market”. Museu Nacional Arch 22. Visita a l´ hospital més important del país. Tarda lliure. Sopar amb espectacle africà.
4rt dia:
Bosc sagrat de Makasutu . Passeig en barca a rem. L’home que s’enfila a les palmeres ens ofereix el licor que extreu dels arbres. Visita al xaman que viu al bosc. Dinar amenitzat amb música i ball africà.
5è dia:
Dia de pesca en petit creuer pel Gran Riu. Parem el sol, ens banyem i observem les dones gambianes que recullen les ostres als manglars. Dinar al mateix vaixell.
6è dia:
Matí lliure. A la tarda anem a una reserva natural. Visita a la fàbrica manual d’ostres. Sopar a la Cabana d’en Lamin, situada en una cala del Riu. Posta de sol africana, un espectacle.
7è dia:
Visita a un orfenat. Parc Natural d’Abuko, on podem observar mandrils i infinites espècies d’ocells. Una estona per jugar amb els micos més amables. Dinem i tornem a l’hotel a les 16h.
Tornada a Casa.
Inclou: Vol directe anada i tornada Barcelona/- Banjul. Trasllats aeroport anada i tornada Sant Feliu-/Barcelona i Banjul/Hotel. Hotel 3* superior vora mar,  amb esmorzar. En els safaris: àpats en ruta (dinar o sopar depèn del safari), aigües i refrigeris, tiquets d’entrada en parcs i museus i transport en cotxe i vaixell. Viatge per a totes les edats.
Preu: 1100 €. Grup mínim de 20 persones. Per mes informació: 695 25 24 57  972 82 01 01

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.