Tres lladres armats lliguen una parella a Platja d´Aro

Tres lladres armats lliguen una parella a Platja d´Aro

Segons Informa Diari De Girona Nou cop dels lladres violents a les comarques de Girona. En aquesta ocasió van escollir un xalet de Platja d’Aro. Tres lladres van assaltar armats una parella mentre sopava, els van lligar en cadires i en no aconseguir el botí que esperaven -la caixa forta- van emportar-se joies, diners, aparells electrònics i altres objectes de valor.

L’assalt violent es va produir al voltant de les nou de la nit de dimecres a la urbanització Vilar d’Aro. Una parella, una dona francesa de 65 anys i un amic seu es trobaven sopant a casa quan tot d’una, tres homes armats van entrar-hi. Els lladres portaven una escopeta i navalles i anaven equipats amb una gorra i un mocador que els tapava la cara perquè no els poguessin identificar. Els lladres van increpar i amenaçar la parella perquè els diguessin on era la caixa forta. La dona, que és la propietària de la casa, els va dir que no en tenien però els lladres, que parlaven castellà però amb accent estranger, segons fonts consultades, van insistir. Tot i això, no van utilitzar violència física contra els dos ocupants de la casa.

Finalment, els tres homes van lligar la parella en cadires perquè no fugissin ni poguessin avisar a ningú i tot seguit van començar a regirar tota la casa. Van remoure-ho tot però no van trobar la caixa forta, ja que al xalet no n’hi ha cap. D’aquesta manera, van començar a agafar tot el que trobaven i es van emportar objectes de valor, diners -la quantitat no ha transcendit-, aparelles electrònics i joies.

Quan van tenir el botí desitjat van fugir i van deixar la parella lligada a la casa. Al voltant de les deu de la nit, les dues víctimes van aconseguir deslligar-se i van poder avisar la Policia Local de Platja d’Aro, que posteriorment va alertar els Mossos d’Esquadra. Els agents van anar fins al lloc dels fets i es van trobar la parella alterada i la dona fins i tot va necessitar una ambulància que la va atendre per un atac d’ansietat.
Després de l’assalt violent, els Mossos i la Policia de Platja d’Aro van activar diferents controls policials a la zona per tal de poder atrapar els lladres fugits, que ahir encara no havien estat localitzats.

Durant el matí d’ahir, els Mossos d’Esquadra van ser a la casa i membres de la unitat científica van prendre les mostres necessàries per començar a investigar els fets i trobar els assaltants que han sacsejat un cop més una àrea residencial de la província de Girona.
L’últim assalt violent a Girona es va produir fa uns quinze dies, el 16 de setembre a Vilobí d’Onyar. Quatre encaputxats van assaltar i lligar un matrimoni d’un mas i els van robar 900 euros després de veure que no tenien caixa forta. A Cassà de la Selva, un dia abans, una mare i una filla també van ser víctima d’un assalt violent en el qual van robar-los 30.000 euros.

2 Responses to "Tres lladres armats lliguen una parella a Platja d´Aro"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.