TROBADA MOTERA I CONCURS FOTOGRÀFIC

TROBADA MOTERA I CONCURS FOTOGRÀFIC

Segons Informa Radio Sant Feliu El proper diumenge, 6 d’octubre els components del motogrup “Pirates” celebren la seva clàssica trobada de motos al Passeig del Mar on, entre 10 i 11 del matí, es faran les inscripcions i el lliurament d’una bossa amb els obsequis i l’esmorzar.
A les 11 s’iniciarà la Ruta Pirata i a la 1 el pica-pica i lliurament de trofeus a més del sorteig d’un cap de setmana a la Costa Brava. Els telèfons d’informació són: 617782735 i 650962333.
La trobada compta amb la col·laboració especial de l’AFIC Guíxols, ja que l’agrupació fotogràfica convoca el  II Concurs de Fotografia “Foto-Motard” amb motiu de la trobada motera.
Cada concursant podrà presentar fins a cinc fotografies realitzades durant la trobada, en format jpg,, amb una mida màxima de 2400px pel costat més llarg i una resolució de 240 dpi.
Les fotografies s’han d’enviar al correu electrònic afic50sfg@gmail.com abans de les 24 hores del dia 20 d’Octubre.
El veredicte serà públic i es portarà a terme a les 22 hores del divendres 25 d’Octubre a l’auditori del Casino Guixolenc. Un cop finalitzat el fallo, es farà la entrega dels premis consistents en 100 euros i trofeu per al primer classificat, 50 euros a i trofeu per al segon i trofeu per al tercer i per al primer classificat menor de 14 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.