J.A.ALBÓ SOBRE RECOLLIDA I GOSSOS

J.A.ALBÓ SOBRE RECOLLIDA I GOSSOS

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquesta setmana en el programa de la nostra emissora “Línia amb l’alcalde”, parlàvem amb Joan Alfons Albó sobre dues qüestions que tenen a veure amb la neteja a la ciutat, que sempre és una qüestió que ocupa un dels més alts percentatges de queixes dels ciutadans. Es tracta dels contenidors de reciclatge plens i els excrements dels gossos.
Es dóna per fet que hi ha una part important del problema endèmic que prové de l’incivisme d’una part dels propis ciutadans que no col·laboren a mantenir nets i cuidats els espais i, una altra, que la pròpia administració ha de millorar.
Hi ha una part de la recollida de residus que no correspon a CESPA i que, segons Joan Alfons Albó, no està funcionant. Es tracta de la recollida de vidre, plàstic, cartró, etc. i ara l’Ajuntament adquireix un camió per fer la recollida directament atès que el Consell Comarcal no dóna per a més en  la recollida i això comportarà que l’Ajuntament hagi d’adquirir el vehicle per ampliar la recollida de la fracció que realitzarà l’empresa CESPA.
Quant als excrements de gossos l’alcalde va declarar que s’hi està posant mà en dos aspectes: un és que, de forma preventiva, es comprovarà si els propietaris de gossos porten la bossa i, en el cas que no sigui així es prendran les dades del propietari i l’altra, és denunciar directament si no es compleix l’ordenança municipal de tinença d’animals domèstics i s’hauran de liquidar els imports que estaran al voltant dels 60 euros.
Albó comentava que si un carrer qualsevol s’ha netejat a les 8 del matí i uns minuts més tard un gos hi fa les seves necessitats, hi restaran gairebé 24 hores, en el cas que el carrer tingui una freqüència diària i, això, perjudica a la imatge de la ciutat i al trànsit dels vianants. Per tant, es denunciarà per part de la Policia Local que serà l’encarregada de fer-se càrrec d’aquest servei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.