Troben un cadàver surant prop de l´espigó de Sant Feliu

Segons Informa Diari De Girona Una trucada a la comissaria de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols alertava ahir al matí que a prop de l’espigó hi havia un cos que estava surant. L’embarcació de la Creu Roja -LS-Esperança- també va observar la presència del cos. Salvament Marítim també va ser alertat respecte la presència del cadàver. Es tracta d’un home de mitjana edat que no era veí de la població.

Els serveis d’emergència van entregar el cos als serveis funeraris per tal que el duguessin a l’Institut de Medicina Legal i Forense a fi de realitzar-li una autòpsia i determinar les causes de la mort i determinar quants dies feia que havia perdut la vida.

A primera vista, el cos no presentava signes que hagués patit violència que fessin pensar en una mort homicida però la teoria d’un suicidi tampoc es podia descartar, de fet és la tesi que va anar agafant més força amb el devenir de les hores.

La troballa del cadàver passa poques setmanes després que els serveis d’emergència rescatessin un individu que havia caigut entre les roques de l’espigó de Sant Feliu i del que també va haver de determinar-se si va ser un fet accidental o voluntari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.