Sant Feliu de Guíxols reurbanitzarà la placeta de Sant Joan

Sant Feliu de Guíxols reurbanitzarà la placeta de Sant Joan

Segons Informa Diari De Girona Les obres de reurbanització de la placeta de Sant Joan de Sant Feliu de Guíxols començaran aquest mes de setembre. L’objectiu dels treballs és que aquest sector s’integri dins de l’esapi urbà del municipi. També es traslladarà l’actual estació transformadora ubicada en aquest entorn. L’Ajuntament ha informat que actualment la placeta queda com un espai residual, poc aprofitat, encaixonat entre un edifici d’alçada considerable i un centre transformador que sobresurt de la rasant de la plaça, a més d’un conjunt de contenidors en superfície que no conviden a què els vianants hi circulin.
El projecte, que està finançat al 46% per la Generalitat (PUOSC) i la resta per l’Ajuntament, preveia un pressupost de l’obra per un import total de 381.034,41 euros (amb IVA).  Un cop licitada l’obra, aquesta s’ha adjudicat a l’empresa Mugadas SLU per un import total de 280.382,13 euros (IVA inclòs).
L’Ajuntament destaca com a aspecte important en la millora de la plaça és el fet de traslladar l’actual estació transformadora semisoterrada al garatge de l’antic Hospital, per la qual cosa el projecte preveu la seva adaptació per a què compleixi amb els requisits tècnics. Aprofitant que aquestes obres afecten a la façana de l’edifici, està previst arranjar-la en tota la seva alçada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.