6 CÀPSULES FORMATIVES DE MÀRQUETING I FINANCES

6 CÀPSULES FORMATIVES DE MÀRQUETING I FINANCES

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu,  convida a participar a les sessions formatives sobre temes de màrqueting i finances que tindran lloc els dies 26 i 30 de setembre, 14 i 30 d’octubre i 13 i 27 de novembre. Aquestes sessions formatives tenen una durada d’una hora i mitja i el seu objectiu és facilitar als emprenedors i empresaris les eines imprescindibles per millorar la gestió del seu projecte empresarial.
Les sessions es portaran a terme a l’aula de formació de Guíxols Desenvolupament, carrer dels Enamorats 65-99, primer pis de l’estació d’autobusos, des de  les 9:15 a 11:00 hores, a càrrec del Sr. Xavier Veciana, responsable formador de l’empresa Training Low Cost.
Les persones interessades a participar en totes o en algunes de les sis càpsules formatives, han de contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació al telèfon 972 32 70 33. També es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.
Aquestes sessions són gratuïtes i les places són limitades, per la qual cosa es recomana confirmar l’assistència abans del 23 de setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.