DIUMENGE GRAN SUBHASTA D’ART A SFG

DIUMENGE GRAN SUBHASTA D’ART A SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu Aquest diumenge se celebrarà a Sant Feliu una subhasta d’art inèdita pel seu volum atès que es comptarà amb més de 400 lots que contenen pintures, mobles, antiguitats i col·leccionisme (joies, objectes, figures, etc.).
La primera planta de l’antic hospital municipal acull totes les peces que, des del divendres, 16 d’agost, fins aquest dissabte, es poden visitar a l’espera de la gran subhasta que se celebrarà aquest diumenge a partir de  les 6 de la tarda en el mateix edifici.
Els organitzadors han editat un llibret amb la relació de tots els objectes amb els preus de sortida incorporats per tal que els assistents es facin una idea  de fins on poden arribar per adquirir alguna peça que sigui del seu interès.
Àngel de Torres i Jorge Mira s’han associat per portar aquest esdeveniment a Sant Feliu a partir de l’amistat de Mira amb el regidor Pau Casals, a més de la vinculació de de Torres amb la ciutat a través d’una filla.
Han declarat que l’espai és molt adient i que cada dia han visitat l’exposició unes 300 persones per la qual cosa es mostren animats en aquesta primera experiència a Sant Feliu que suposen que tindrà èxit tant pels preus com pel propi espectacle que suposa una subhasta d’aquestes característiques.
En pintura hi ha quadres de Josep Amat, de Clavé, litografies de Picasso, Tàpies i molts pintors del Segle XIX, especialment de l’Escola d’Olot. També mobles molt interessants i originals, porcellanes, plata, joies.
Els organitzadors aconsellen que la vagin a contemplar, comprin o no, atès que és una exposició sense precedents a Sant Feliu de dos destacats antiquaris barcelonins que estan molt animats per l’acollida que està tenint la seva iniciativa.
També podeu accedir al catàleg d’objectes a través del web. www.subastasantfeliu.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.