RESULTATS DEL FESTIVAL PORTA FERRADA

RESULTATS DEL FESTIVAL PORTA FERRADA

Segons Informa Radio Sant Feliu El Festival Internacional de la Porta Ferrada, ha tancat la seva 51a edició amb un balanç molt positiu pel que fa a l’assistència de públic, i el paper que ha desenvolupat el certamen dins dels grans festivals d’estiu de la Costa Brava.
El vicealcade de Sant Feliu de Guíxols, Pere Albó, ha expressat la seva satisfacció per l’aposta realitzada amb la gestió professional duta a terme per l’empresa Bitò Produccions. Pere Albó considera que la tasca ha estat excel·lent, i agraeix la feina que s’ha portat a terme.
Segons el vicealcalde de Sant Feliu, “en un any especialment difícil per la cultura per la magra situació econòmica, el Festival ha mantingut una aposta artística de qualitat, amb excel·lent resposta de públic, i amb noves línies per explorar en anys propers”.
En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols pretén consolidar en el futur el model de qualitat que s’ha aconseguit, com a pauta a seguir en els propers anys.
La programació del festival ha tingut una bona acollida per part del públic.
Unes 11.105 persones han assistit als 21 espectacles de teatre, dansa i música que s’ofertaven enguany, 10.296 als espectacles de pagament i 890 als gratuïts (estimació), amb una ocupació del 91% de mitjana (aquesta xifra no inclou els concerts gratuïts). Entre els espectacles programats, 6 han exhaurit totes les localitats: 5 dels 10 espectacles de l’Espai Port, escenari principal del festival (el concert inaugural a càrrec de Diego el Cigala, les actuacions de Manel i l’Orquesta Buena Vista Social Club, i els espectacles T’estimo, ets perfecte, ja et canviaréCarmen), així com les dues sessions de Concerts per a nadons del Teatre Auditori Narcís Masferrer.
El cicle gratuït Música a la ciutat ha permès descobrir o redescobrir espais emblemàtics de la població empordanesa amb la música en directe com a banda sonora (Casa Traschler, Casa Nadal-Udaeta, pati de l’Escola de música, Espai Carmen Thyssen o la plaça del Mercat). Aquest arrelament del Festival a la ciutat, fruit dels acords amb diversos establiments, associacions i entitats guixolenques, pot donar en el futur un caràcter diferenciat a Porta Ferrada i potenciar un dels actius més importants de promoció de Sant Feliu de Guíxols
En tractar-se d’un festival finançat amb diners públics, l’organització considera que cal donar informació detallada pel que fa a les entrades i invitacions (premeu a sobre per ampliar):

ESTADISTICA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.