ÈXIT D’ASSISTÈNCIA AL SEGON ANIVERSARI DE LA REVISTA LLUM

ÈXIT D’ASSISTÈNCIA AL SEGON ANIVERSARI DE LA REVISTA LLUM
Festa 2 Aniversari Rivista LLUM

Prop de 500 persones es van donar cita a Santa Cristina d’Aro per gaudir de l’esdeveniment organitzat per revista LLUM

El passat divendres 16 d’Agost, va tenir lloc a l’incomparable marc de las instal·lacions del Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, la celebració del 2º aniversari de la Revista LLUM, revista local i gratuïta.

Aquest acte inclòs dintre de la programació d’estiu del Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, va reunir a prop de 500 persones que es varen donar citar per gaudir d’un concert de Jazz ofert de forma gratuïta per als organitzadors de l’esdeveniment. Entre el públic destacaven col·laboradors i protagonistes dels diferents números de la revista LLUM, membres del consistori municipal, un gran nombre de cristinencs i estiuejants de diferents nacionalitats, anglesos, alemanys, francesos, russos i ucraïnesos principalment.

Els representants de la revista LLUM varen agrair públicament la magnífica feina feta per als seus col·laboradors, la predisposició dels diferents protagonistes per tirar endavant la publicació i el creixent número de lectors al municipi on la revista LLUM ha arribat a una tirada de 1.200 exemplars.

Segons Malu Gil, Directora de LLUM i Julio Rico, Editor de la revista, “el balanç és totalment positiu, hem superant totes les expectatives d’assistència i organització”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.