Els gossos policia de Platja d’Aro faciliten la detenció de quatre traficants

Els gossos policia de Platja d’Aro faciliten la detenció de quatre traficants

Segons Inforna El Punt Avui  La unitat canina de la policia local de Platja d’Aro ha permès la detenció de quatre traficants de droga al municipi i l’aixecament d’una cinquantena d’actes per tinença o consum d’estupefaents a la via pública en tan sols un mes i mig des de la seva posada en marxa. Es dóna la circumstància que un dels quatre detinguts és multireincident, amb denúncies per robatoris violents.

Una de les últimes actuacions a destacar va tenir lloc la nit del 30 de juliol, quan una patrulla estava fent vigilància a peu pel Passeig Marítim, juntament amb el gos, quan van observar que un noi jove canviava de direcció quan va veure la seva presència. Els agents van aturar-lo a efectes d’identificació i, amb l’ajuda del gos ensinistrat, li van trobar una bossa de plàstic transparent amb marihuana a dintre un paquet de tabac. L’home, de 37 anys i de nacionalitat marroquina, va ser denunciat per tinença il·lícita de drogues. Al cap d’uns minuts, i molt a prop, el gos ensinistrat va fer senyals d’haver detectat substàncies tòxiques en un ciutadà francès, a qui van trobar una bossa de plàstic transparents amb, altre cop, marihuana. El noi va dir que li havia donat un home marroquí, el mateix que moments abans havien denunciat els agents. Un cop donat l’avís, una patrulla va observar una persona en bicicleta que coincidia exactament amb la descripció que havia facilitat el jove francès.

Marihuana i haixix

Per aquest motiu, va aturar-lo i els agents van poder apreciar com llençava un petit objecte que va resultar ser haixix darrere d’un test. La patrulla va sol·licitar la presència del gos ensinistrat per comprovar si la persona portava alguna altra substància estupefaent. De nou, el gos va marcar positiu al paquet de tabac, en què hi havia dues bosses amb marihuana. A causa dels fets, l’home va ser detingut per un delicte de tràfic de drogues.

Enxampat a Blanes amb cocaïna

La policia local de Blanes va detenir divendres a la matinada un veí del municipi de 60 anys acusat d’haver comès un delicte de tràfic de drogues. Es tracta d’un home amb nombrosos antecedents policials al llarg dels últims anys per continuats delictes relacionats amb el tràfic de drogues. Durant l’operació, els agents van decomissar a dins del vehicle del detingut diverses substàncies estupefaents, més concretament 17 paperetes d’un gram de cocaïna i un pot de vidre amb popper líquid. En total, la droga decomissada està valorada en cap a 750 euros. Al detingut també li van trobar 590 euros repartits en bitllets, a més de dos telèfons mòbils.

Els fets van tenir lloc de matinada, al barri dels Pins, quan una patrulla va observar un vehicle que estava fent diverses aturades, una activitat que va aixecar la sospita dels agents. Un cop els agents van reconèixer el conductor per a seva reincidència, van anar a interceptar-lo quan entrava en un bar. Després que l’home va intentar escapolir-se sense èxit, els policies van identificar l’home i li van escorcollar el vehicle, on van trobar la droga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.