LA SALA LAS VEGAS PASSA A DIR-SE FLAMINGO

LA SALA LAS VEGAS PASSA A DIR-SE FLAMINGO

Segons Informa Radio Sant Feliu Flamingo Auditorium – Sala de Festes Port Vell,  aquest és el nou nom complet de la històrica Sala Las Vegas de la família Recolons que des de l’1 d’agost gestiona una nova empresa anomenada: Art Agencia & Events, SL que, a més de dedicar-se a la programació artística també organitza esdeveniments esportius i convencions sota la gerència de Francesc Perarnau.
L’empresa ja ha anunciat que potenciarà els balls de saló,que tradicionalment se celebren els diumenges i iniciarà la seva etapa amb un concert de música clàssica a benefici de Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro amb l’Orquestra de Cambra Filharmònica Copernicus Chamber Wagner Orchestra dirigida per Hosrt Sohm i amb la soprano Cha Seung-Hee, el 16 d’agost a les 22:00 h..
Es tracta d’una de les millors orquestres europees que oferirà un programa dedicat al bicentenari de Richard Wagner (1813 -1883) emmarcat dins de l’Any Wagner 2013.
Les entrades anticipades al preu de 15 euros es podran adquirir a Sol Negre, Magatzems Vall, Bar Can Barnés i a Atrápalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.