Rescaten dues dones a punt d´ofegar-se a la cala Rovira i a la platja Gran

Segons Informa Diari De Girona Dos rescats en menys de tres hores en dues platges de Platja d’Aro. Els serveis mèdics del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) van assistir dues dones que estaven a punt d’ofegar-se a cala Rovira i a la platja Gran de Platja d’Aro. Les dues dones van haver de ser traslladades en estat greu cap a l’hospital Josep Trueta de Girona.

El primer dels rescats es va produir cap a un quart d’una del migdia a la cala Rovira. Una dona de 75 anys, estrangera, s’estava banyant quan tot de sobte es va trobar malament i es va començar a ofegar. Un cop fora de l’aigua i en arribar les dues ambulàncies del SEM, se li va practicar les primeres assistències mèdiques i se la va estabilitzar però va haver de ser traslladada en estat crític cap a l’hospital Josep Trueta.

L’altre fet es va produir a la tarda, cap a les quatre, quan una dona de 63 anys, de nacionalitat espanyola, va patir una aturada cardíaca a l’aigua. Un cop fora també va necessitar de l’assistència mèdica in situ però a causa del seu estat molt greu, també se la va evacuar en ambulància al Trueta. Dissabte una dona de 71 anys va perdre la vida a la platja a Roses.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.