PERCUSSIÓ GANXONA ANIMA LA FESTA MAJOR

PERCUSSIÓ GANXONA ANIMA LA FESTA MAJOR

Segons Informa Radio Sant Feliu Amb una gran assistència a la convocatoria d’inauguració oficial de la Festa Major, els components de Percussió Ganxona varen desplegar els seus més de 30 efectius degudament uniformats a dalt i al davant del gran escenari del passeig del Mar, on varen arribar al damunt d’una carrossa de Carnaval.
L’alcalde, Joan Alfons Albó, en un curt parlament, va animar a tots els veïns a gaudir de la festa, de l’estiu i de la Ciutat tot deixant pas als encarregats de fer el pregó que va començar amb una classe d’aproximació als instruments, el seu so, les característiques i les funcions que tenen dins del col·lectiu.
Tot seguit es va demanar la presència de regidors i, tot i que va costar que s’animessin a  fer acte de presència, al final Magda Lupiáñez i Juanjo Garcia, varen prendre la responsabilitat de representar al consistori mentre altres fugien del protagonisme.
Els membres de Percussió Ganxona varen anunciar que es presentarien a les properes eleccions, havien canviat prèviament les plaques del carrer Hospital (el que té una millor sonoritat segons apuntaven) i els regidors varen descobrir una tercera placa a l’escenari.
També es va fer una divertida paròdia del rellotge avariat del consistori amb una rèplica de la qual va sortir un cu-cut humà vestit de pollastre i també es va reivindicar la reobertura de la discoteca de la Costa Brava per excel·lència: Palm Beach.
Els pregoners no es varen voler embolicar en qüestions de caire polític i reivindicaven més festa i mostrar allò que millor saben fer, oferint una samba catalana al compàs de la qual varen ballar els gegants al temps que avisaven que estan plenament actius i que se’ls trobaria en diversos actes de la Festa Major i als esdeveniments més importants que es portin a terme durant tot l’any a Sant Feliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.