LÍNIA DE FINANÇAMENT PER A EMPRESARIS

LÍNIA DE FINANÇAMENT PER A EMPRESARIS

Segons Informa Radio Sant Feliu El passat dia 11 de juliol d’enguany va sortir publicat al DOGC, núm 6415, les bases reguladores de la línea d’ajuts en forma de garantia per al finançament empresarial de projectes d’autònoms, micro, petites i mitjanes empreses, i s’obre la corresponent convocatòria per a la Línea d’emprenedors, autònoms i comerços per a l’any 2013.
Aquesta línia de finançament a càrrec de l’Institut Català de Finances i és una de les mesures contemplades en el pla integral de suport al treball autònom i amb ella volen facilitat el finançament a aquells autònoms i microempreses que tenen una activitat viable però que tenen dificultats per trobar finançament per falta de garanties. A través de l’Ordre, la Generalitat garanteix el 70% del total de l’operació.
Amb aquesta línea es poden finançar operacions d’inversió i circulant per valor d’entre 10.-000 i 100.000€. Les novetats per aquest any és el sistema de tramitació, que es farà direcament a FinEmpresa, www.icf.cat, on caldrà presentar:
– Sol.licitud del prèstec.
– Declaració responsable.
– Memòria on explicar el projecte a finançar.
Un cop presentada aquesta documentació a FinEmpresa, el Departament d’Empresa i Ocupació estudiarà la sol.licitud d’ajut.
Entretant, cal contactar amb l’entitat financera seleccionada: Banc Sabadell o CaixaBank, presentat una còpia de l’imprès de la sol.licitud i la documentació indicada per l’estudi del prèstec.
Podrà formalitzar-se el préstec quan s’hagi obtingut la resolució favorable del Departament i l’aprovació del préstec per part del banc.
El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 31de desembre de 2013, inclòs. Els emprenedors, autònoms i comerços que estiguin interessades en sol·licitar la línia de finançament de l’Institut Català de Finances es poden adreçar a Guíxols Desenvolupament, Servei d’Assessorament d’Empreses, de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols al carrer enamorats, 65-99, telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.