Estalpackaging aposta per la internacionalització i obre oficines a Miami

Segons Informa El Punt Avui El grup Estalpackaging, amb seu a Sant Feliu de Guíxols, especialitzat en la producció de productes destinats a l’embalatge de vi, begudes i productes alimentaris, continua amb la internacionalització i obre noves botigues a Miami. Amb l’obertura d’aquestes noves oficines l’empresa “reforçarà la presència en el mercat americà” amb l’objectiu d’augmentar les vendes fora de l’Estat espanyol. El grup té una facturació de 20 milions d’euros, dels quals un 40% prové de l’exportació.

Freddy Albertí, fins ara responsable d’Estal Shangai, ha assumit la nova direcció comercial als Estats Units i gestiona l’ampliació de la xarxa comercial. La direcció de Shangai a partir d’ara anirà a càrrec de Mario Gómez.

L’empresa ja tenia presència a la costa oest americana, concretament a Napa Valley, SA, “important zona vinícola amb gran demanda d’ampolles de vi i espumosos”. L’assistència d’Estalpackaging com a expositor directe durant els dos últims anys a les més importants fires americanes del sector, com ara Wine&Spirtis Wholesalers of America, ADI Show, Fancy Foods i PLMA-World Private Label, ha aportat “resultats molt positius a la companyia”. Això li permetrà enfortir la posició en el mercat i consolidar l’encara recent creació d’una estructura pròpia als Estats Units que respon a la demanda creixent d’embalatge especial en el sector de l’alimentació i begudes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.