Polèmic pintat de l’obra de la Cambra al port guixolenc

Polèmic pintat de l’obra de la Cambra al port guixolenc

Segons Informa El Punt Avui El grup de Tots per Sant Feliu (TSF), a l’oposició a l’Ajuntament guixolenc, va demanar ahir per quin motiu el pintor de l’àrea municipal de Vialitat s’ha encarregat de pintar la passera de formigó que l’empresa Nàutic Vell SL –impulsada per la Cambra local per gestionar els amarradors al port– ha construït al voltant de la punta dels Guíxols i el turó del Fortim. El portaveu de la formació, Carles Motas, qüestiona el fet que “el consistori faci feines per a empreses privades”.

El regidor de l’àrea, Quim Clarà, admet que el pintor va fer els treballs, però “durant les hores de jornada que li havien quedat lliures fins que pogués disposar de la maquinària per pintar marques vials”.

Clarà explica que la Cambra va demanar suport al consistori a canvi de pagar els costos de la pintura i la mà d’obra, ja que el personal de l’empresa no tenia experiència en tasques de pintor. I que finalment es va acordar, “a canvi, que l’industrial contractat per Nàutic Vell s’encarregués de desbrossar la vegetació dels penya-segats del turó del Fortim”. Segons el regidor, el troc de serveis ha permès estalviar uns 2.000 euros, el pressupost presentat per les dues empreses que s’havien ofert per netejar la zona verda.

Aclariments

TSF, després d’haver consultat la denúncia contra la construcció de la passera, presentada per Pere Carré, concessionari de l’escar que hi limita per la banda del port pesquer, demana al govern de CiU i el PSC que actuï amb celeritat per aclarir si l’obra compleix amb la normativa urbanística i ambiental. Tampoc descarten demanar la compareixença del regidor de Planificació, Joan Vicente, per explicar al ple les actuacions fetes des de l’Ajuntament, una possibilitat que estan negociant amb els grups d’ERC, el PP i ICV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.