Setze embarcacions del sud de França van participar en una regata amb escala a Sant Feliu de Guíxols

Setze embarcacions del sud de França van participar en una regata amb escala a Sant Feliu de Guíxols

Segons Informa Tribuna Ganxona Les embarcacions d´entre 9 i 14 metres d´eslora que participen en la regata de passeig Rallye Croisiere Ibèrique van ser a la ciutat des de dijous 13 fins al dissabte 15 de juny on van ficar rumb  a la nova etapa direcció Barcelona.

Proveneien de la Costa d´Atzur francesa, concretament de Sant Rafael, i van fer sis parades en ports del França, i en faran vuit a Catalunya, per seguir després a Balears i fins l´Alguer. En total és una aventura que va del 1r de juny fins al 5 de juliol.

El grup està format per unes cinquanta persones que s´aturen en les poblacions mediterrànies que tenen la distinció d´estacions nàutiques

L´alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, va reunir-se amb tots els navegants en una recepció a l´Ajuntament i al Monestir, on van participar en una visita guiada al patrimoni històric, i van rebre informació sobre comerços i llocs de restauració i serveis de la ciutat, així com van poder gaudir d´una vetllada amb cançó de taverna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.