Santa Cristina va oferir un any més la millor Sarsuela en un concert al pati de la Biblioteca Baldiri Reixac

Santa Cristina va oferir un any més la millor Sarsuela en un concert al pati de la Biblioteca Baldiri Reixac

Santa Cristina va oferir un recull de sarsueles i operetes al pati de la biblioteca Baldiri Reixac el dia 21 d’agost, a les 9 del vespre.

Enguany hi van intervenir la soprano lírica Mireia Dolç, la soprano dramàtica Argentina Sosa, el tenor Josep Lluís Blanch, el baríton Enric Sacristan i el mestre pianista Xavier Dolç, amb la presentació de Manuel Andrés.

Els intèrprets continuen amb el repàs de les obres més emblemàtiques del món de la sarsuela i les operetes; podem destacar Katiuska, Don Manolito, La tabernera del puerto i La del manojo de rosas de Sorozábal, Los claveles de Serrano, El último romántico de Soutollo i Vert, El barberillo de Lavapiés d’Asenjo Barbieri, Los Gavilanes de Guerrero, Cançó d’amor i de guerra i La legió d’honor de Martínez Valls, La viuda alegre de Lehar, Luisa Fernanda de Moreno Torroba, El cantar del arriero de Diaz Giles, i La puntaire de Badosa.

La sarsuela, i també l’opereta, és un gènere musical que retorna amb força gràcies a l’esforç que estan fent diferents associacions musicals com els Amics de l’Òpera de Sabadell i Amics de la Música de Valls, sense oblidar que està en cartell al Gran Teatre del Liceu de Barcelona la representació de Doña Francisquita d’Amadeu Vives o bé la representació de Maruxa també d’Amadeu Vives a l’Auditori.

Aquesta oferta de Santa Cristina d’Aro ens va fer retrobar-nos amb autors i títols emblemàtics i va recuperar la nostra memòria musical i les nostres arrels.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.