Música de qualitat a Concerts d’Aro

Música de qualitat a Concerts d’Aro

Concerts d’Aro és una entitat cultural del municipi de Santa Cristina d’Aro que va néixer a l’any 2008 per oferir a l’estiu un cicle de piano amb intèrprets d’edats molts però que ja desperten passió al públic entès. 

Enguany, any de crisi, Concerts d’Aro continua apostant per la música de qualitat oferint només un concert. Serà el dilluns 23 d’agost a les 9 del vespre a l’església parroquial de Santa Cristina d’Aro on el pianista Luis Fernando Pérez homenatjarà al gran mestre de piano, Fryderyk Chopin, arrel dels 200 anys del seu naixement. La segona part Luis Fernando Pérez interpretarà “Goyescas” i El Pelele sabent que ens trobem en el moment just de celebrar els 100 anys que Enric Granados les va composar.

 Luis Fernando Pérez va néixer a Madrid a l’any 1977. Ha sigut premiat a nombrosos concursos com el de Ibla (Premio Franz Liszt-Italia), Enrique Granados de Barcelona (Premio Alicia de Larrocha). La seva immillorable carrera l’ha portat per diversos escenaris d’Europa, Japó i Estats Units.

El concert costarà 20€ i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina i CatMúsica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.