Un total de 1.185 empreses de Girona presenten reclamacions per la nevada de març

Un total de 1.185 empreses de Girona presenten reclamacions per la nevada de març

Un total de 1.185 empreses de la demarcació de Girona han presentat reclamacions a Fecsa-Endesa per l’apagada del passat mes de març, provocat per la forta nevada que va assotar Catalunya, i especialment les comarques gironines. Aquestes reclamacions, segons dades de la Cambra de Comerç de Girona, sumen 18.600.000 euros en indemnitzacions.

   El president de la Cambra de Comerç de Girona, , ha assegurat en una entrevista amb Europa Press, que “la companyia està disposada a assumir el cost total de les reclamacions”, sempre que siguin “correctes i verídiques”.

   Els pagaments començaran a fer-se efectius el setembre, quan quedin resolts i confirmats els primers expedients, ha explicat Espadalé. “És normal que encara no hagi cobrat cap empresari ja que la recopilació d’informació sobre les pèrdues era molt més complicada que en el cas dels particulars”, ha comentat.

   La Cambra de Comerç de Girona ha actuat en tot moment com a representant de les dues patronals de la demarcació, Pimec i FOEG, i també de les altres Cambres de Comerç de la província, la de Palamós i la de Sant Feliu de Guíxols. Per això, ha estat la Cambra de Girona la que ha centralitzat totes les reclamacions per part dels empresaris.

   Segons dades de la Cambra, la comarca amb més empreses afectades pel temporal va ser la del Baix Empordà, amb un total de 390, seguida la Selva, amb 299 negocis afectats, i el Gironès, amb més de 200 empreses que van estar sense subministrament elèctric els dies posteriors a la nevada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.