La XXIV Cursa Popular de Santa Cristina va ser un èxit de participació.

La XXIV Cursa Popular de Santa Cristina va ser un èxit de participació.
La prova, un dels actes centrals de la Festa Major, es va celebrar el passat dissabte 24 de juliol i va aplegar quasi 600 participants.
La cursa, amb sortida a la Plaça del Mercat i arribada a la plaça del Mossèn Baldiri Reixac, es dividia en sis franges d’edat. En la reservada als més petits –nascuts a partir de l’any 2000–, el recorregut era de 1.100 metres; per a la resta de participants –dividits, segons l’edat, en cinc categories–, de 7.700 metres. L’organització va atorgar premis per als tres primers classificats, tant homes com dones, en cadascuna de les franges d’edat. A més, també es concedia als tres primers classificats masculins i femenins que haguessin acreditat, prèviament, la seva residència a Santa Cristina d’Aro. Finalment, hi va haver un premi especial per als tres primers classificats masculins i femenins de la prova absoluta.

 Les tres quartes parts del recorregut de la prova més llarga, de quasi 8 quilòmetres, es desenvolupa per pistes forestals. Passa, entre altres indrets, per la urbanització del Golf, per diversos punts del poble de Solius –el mas Dalmau, per sobre el convent de Santa Elena i el restaurant Mas Pla– i, ja de tornada al casc urbà de Santa Cristina d’Aro, per la pista forestal paral·lela al Ridaura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.