El VII Festival de Guitarra arriba a Santa Cristina dins dels actes de la Festa Major

El VII Festival de Guitarra arriba a Santa Cristina dins dels actes de la Festa Major
El dia 24 de juliol, coincidint amb la festa de Santa Cristina, l’esglèsia parroquial acull un concert inclòs en el VII Festival de Guitarra de la Costa Brava.
Com en anys anteriors, el municipi de Santa Cristina ofereix un concert de guitarra dins dels actes de la Festa Major i que s’inclou dins del VII Festival de Guitarra de Girona, que té lloc durant l’estiu en diversos escenaris de la geografia.Enguany l’oferta de Santa Cristina se centra en la música d’Argentina i de Colòmbia, de la mà de dos intèrprets dels respectius països: Mirta Álvarez i Julián Carmona.Mirta Álvarez presenta un recull important de temes amb l’anomenada “guitarra tango”.  El seu programa inclou un repertori important de tangos de tots els temps que ens permeten valorar els matisos de l’evolució tanguista des dels seus inicis fins a les composicions més avantguardistes.

Per la seva banda, Julián Carmona ens fa un passeig per la geografia colombiana i a través de les composicions ens apropa a la diversitat del territori. Inclou en el repertori adaptacions de la música popular i dels instruments nadius com són la chirimía i les guacharacas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.