500 persones omplen el Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols per escoltar Oriol Junqueras

500 persones omplen el Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols per escoltar Oriol Junqueras

Segons Informa Tribuna Ganxona Junqueras: ‘Si Espanya ens deixés de prendre una quarta part del que ens pren, un pressupost amb retallades zero seria possible’.

Unes 500 persones han omplert aquest dimarts al vespre el Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols per escoltar el president d’ERC, Oriol Junqueras. Junqueras ha explicat ´El Pacte per la Llibertat. El camí cap a la independència´. El líder republicà, ha abordat el camí cap a la independència i ha acusat l´Estat d´asfixiar Catalunya, amb els diners que no retorna, el deute que té amb els que retorna i el sostre de dèficit que estableix.

El president d’ERC, ha explicat que els pressupostos de la Generalitat de Catalunya per aquest 2013 seran ‘terribles’ i ha sigut molt clar dient que ‘uns pressupostos amb retallades 0 serien possibles si Espanya ens deixés de prendre una quarta part del que ens pren’. ‘També podrien ser amb retallades 0 si l’Estat Espanyol ens pagués la meitat del que ens deu -8.000 milions d’euros- o si modifiqués el sostre de dèficit’.

Junqueras ha afegit que amb 9 o 10 dies del pressupost del Ministeri de Defensa -47 milions d’euros- no hi hauria més retallades en educació per exemple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.