Tres encaputxats assalten una casa de Sant Feliu de Guíxols

Tres encaputxats assalten una casa de Sant Feliu de Guíxols

Tres encaputxats van assaltar la matinada d’aquest dimarts una casa a la urbanització Mas Trempat de Sant Feliu de Guíxols, van lligar al seu propietari i el van amenaçar amb una arma blanca perquè els obrís la caixa forta.

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, l’assalt es va produir cap a les quatre de la matinada quan l’home, de 65 anys, es trobava sol al domicili.

Els assaltants van lligar i amenaçar l’home amb una arma blanca per aconseguir que obrís la caixa forta, de la qual es van portar la quantitat de 5.000 euros, a més d’un telèfon mòbil.

L’home no va resultar ferit i, quan va aconseguir deslligar-se, va ser ell mateix a la comissaria dels Mossos a Sant Feliu de Guíxols a posar la denúncia.

De moment no hi ha detinguts i la investigació continua oberta, els agents investiguen si podria tractar de les mateixes persones que van assaltar la casa del president de la patronal Foeg, Jordi Comas, que va morir durant un atracament a casa.

Intensificació de la vigilància

Els Mossos d’Esquadra de Girona ja van anunciar dimarts que han reforçat les unitats de seguretat ciutadana i investigació a la comarca del Baix Empordà amb agents seleccionats de tota la Regió Policial arran dels assalts violents en domicilis que s’han registre els últims mesos a la zona i, concretament, després de l’assassinat del president de la patronal.

I concretament, són sis els agents que han entrat a formar part del grup de recerca que treballa en el crim de Comas, ja que la investigació tant d’aquest assassinat com els assalts violents s’han convertit en una prioritat.

Tots aquests agents, seleccionats específicament de les diferents comissaries de la Regió Policial de Girona per frenar aquest tipus de delictes han entrat a formar part de l’Àrea Territorial d’Investigació (ATI).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.