Dotze detinguts per tràfic de drogues a l’Empordà

Dotze detinguts per tràfic de drogues a l’Empordà

Segons Informa El Punt Avui La Guàrdia Civil ha aconseguit detenir dotze persones sospitoses d’haver distribuït cocaïna i marihuana al Baix Empordà, i ha confiscat més d’un quilo de cocaïna. En l’operació policial es van fer tres registres domiciliaris, en què es van intervenir 1,5 quilos de cocaïna i 450 grams de marihuana, així com material per manipular i pesar la droga.

Les detencions van tenir lloc el 18 de desembre passat, després que la Guàrdia Civil tingués coneixement de l’activitat d’un grup de persones dedicades la venda de cocaïna a Sant Feliu de Guíxols. Després de comprovar la veracitat dels fets, els agents van procedir a la detenció de dotze persones, totes elles d’origen dominicà, que es dedicaven a transportar a Girona partides de cocaïna per a la seva posterior distribució a diferents localitats de la província.

Nou homes i tres dones

Dels dotze capturats, nou homes i tres dones, diversos tenen antecedents policials, i la Guàrdia Civil no descarta que hi hagi més detencions. Els detinguts, al costat de la substància i material intervinguts, van ser posats a disposició judicial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.