El mal temps aigualeix el primer bany de l´any

El mal temps aigualeix el primer bany de l´any

Segons Informa Tribuna Ganxona Unes 150 persones van participar ahir en el tradicional primer bany de l´any de Sant Feliu de Guíxols, que enguany arriba a la quinzena edició. Un acte que any rere any té més èxit de participació (126 inscrits el 2011 i 160 el 2012) i que aquest any s´ha frenat pel mal temps.

Ahir, la grisor del cel va fer que el mercuri dels termòmetres no anés gaire més enllà dels 13 graus a la una del migdia, de manera que el nombre d´abrics dels curiosos superava el de vestits de bany a la sorra de la platja. Entre els banyistes, alguns just van entrar i sortir de l´aigua, però els més atrevits van aconseguir completar el ritual de la travessia fins al Pare Noel inflable i l´arbre de Nadal que delimitaven el recorregut.

La recompensa per als participants va ser una tassa de brou i xocolata desfeta amb galetes. Finalment, però, la remullada majoritària va acabar caient del cel, en forma de pluja: bona part dels espectadors del passeig s´havien deixat els paraigües a casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.