Sant Feliu projecta una Estació Nàutica

Sant Feliu projecta una Estació Nàutica

Segons Informa Radio Sant Feliun L’Ajuntament de Sant Feliu ha decidit fer un salt important i necessari en la promoció de la ciutat. Es considera que fires de setembre, mercat del brunyol, esmorzar de l’arengada, peix blau, etc. s’han de continuar portant a terme a nivell domèstic, comarcal o bé de la demarcació però es considera que cal una promoció a l’estranger i a l’Estat molt més potent i ambiciosa.

Una de les plataformes escollides és la d’ubicar a Sant Feliu una estació nàutica, que no és el mateix que una base nàutica, sinó que es basa en els esports nàutics com la vela, motos aquàtiques, windsurf, submarinisme, caiac, kitesurfing o esquí nàutic entre altres, a través de  la pràctica, o bé de les diverses competicions que es celebren a les 23 estacions que actualment hi ha a l’Estat Espanyol.

Sota aquesta marca conjunta, l’oferta de Sant Feliu podrà viatjar a fires nàutiques tant importants com la de Dusseldorf o bé altres turístiques, d’altres punts d’Europa i de l’Estat, on s’espera que es faci valer, a més de l’entorn paisatgístic i la desitjada microreserva marina, altres infrastructures a tocar del port com és la via ferrada i la via verda entre altres.

Per aconseguir que Sant Feliu sigui un destí amb garanties de qualitat, calía la implicació, també, del sector privat. És per això que fa uns dies es va convocar una reunió a la qual hi varen assistir una trentena d’empresaris que es varen mostrar disposats a donar recolzament al projecte que encapçalaria el consistori.

A més d’aquesta plataforma se n’han projectat altres que tenen a veure amb el turisme familiar i la incorporació del que ha estat el principal element de promoció, el festival de la Porta Ferrada, als Festivals de la Costa Brava amb la implicació del Patronat Costa Brava-Girona en detriment del Consell Comarcal del Baix Empordà que, segons fonts municipals, no ha donat els fruits que s’esperaven en referència a la promoció turística de la zona i de Sant Feliu en particular.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.