Comença la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja

Comença la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja

Segons Informa Tribuna Ganxona Com cada any, Creu Roja Joventut de Sant Feliu de Guíxols – Vall d´Aro, realitza la campanya de joguines per als nens de les poblacions de la seva àrea d’influència, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d´Aro i Castell-Platja d´Aro.

Sota el lema “Apropan’s la il•lusió, un gest, una joguina”  aquesta campanya pretén poder fer somriure els nens en aquestes dates assenyalades, amb l´afegit de la dificultat del moment. La Creu Roha demana, per això, que els ciutadans ajudin a poder fer realitat aquest compromís amb els nens.

Amb aquest propòsit la Creu Roja ha col•locat 10 punts de recollida de joguines a les diferents poblacions a les quals dóna cobertura  aquesta campanya. A Sant Feliu de Guíxols se´n poden trobar al Casal de Tueda, al Centre Cívic Salvador Espriu, a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, a l´Hiper Valls (Don Dino), al Museu de la Joguina i a la mateixa Creu Roja. A Santa Cristina d´Aro n´hi ha al local de Joves, al Punt d´Igualtat, a Serveis Socials i a la  farmàcia. Per la seva banda, a Castell – Platja d´Aro se´n poden trobar a la Casa Lila, a l´Oficina de Turisme i a la Biblioteca Municipal. A part d´aquests llocs, la Penya Guixols Costa Brava col • labora un any més amb Creu Roja i, per això, al costat de la Cafeteria Bon Dia de Sant Feliu (la seva seu social) hi haurà un altre punt de recollida de joguines.

L´entitat vol fer una crida a tots els ciutadans per tal que col.laborin en aquesta campanya solidària els propers dia 9 i 23 de desembre a partir de les 10:00 hores del matí i fins a les 15:00 hores, que tindrà lloc un Macro punt de recollida de joguines a la carpa situada a  la Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols, on esperen que tothom vagi a portar-hi una joguina, preferiblement nova o de segona mà que estigui en bon estat. Hi tindran jocs per als més petits, un taller de dibuix i un patge enviat pels Reis d´Orient, que recollirà els desitjos dels nens per fer-los arribar a ses majestats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.