El fiscal demana 11 anys a un lladre que utilitzar un ganivet per robar 105 euros

El fiscal demana 11 anys a un lladre que utilitzar un ganivet per robar 105 euros

El fiscal demana onze anys de presó per a un veí de Sant Feliu de Guíxols (Girona) acusat de robar, esgrimint un ganivet, 105 euros en dos establiments de la localitat el novembre de 2009.

Tot i que fiscal i defensa han intentat arribar a un pacte que evités la celebració d’aquest judici avui a Girona, finalment no s’han posat d’acord ambdues parts.

L’acusat, Carles B., ha reconegut haver comès els dos robatoris que se li imputen, en una farmàcia i una benzinera, ha assegurat que ja ha tornat els 105 euros i ha mostrat el seu penediment.

Carles B. es va apoderar de 100 euros a la gasolinera i 5 a la farmàcia i també està acusat d’un intent de robatori en una ferreteria.

L’advocat del processat, Benet Salellas, ha qualificat de “totalment desproporcionada” la petició de 11 anys de presó que li demana el fiscal.

“És una petició evidentment totalment desproporcionada, no hem d’oblidar que el delicte d’homicidi comença en 10 anys i el de violació en 6 anys, per tant estem en una petició superior a un d’aquests delictes que ataquen béns molt més importants com són la vida i la llibertat sexual, és totalment incomparable “, ha indicat Salellas.

A més, el lletrat ha argumentat que el seu client, que anava begut, pateix un trastorn bipolar i quan va cometre els robatoris feia dies que no es medicava.

Es dóna la circumstància que un jutjat de Blanes ja va multar amb 120 euros a l’acusat el 2007 per haver agredit al rector de Tossa de Mar (Girona), perquè, segons va explicar, li va prometre un paper en una representació religiosa i no l’hi va donar .

A més, va robar la imatge de la verge que hi havia a la porta d’una clínica de Banyoles.

Segons el processat, aquesta imatge estava molt deteriorada, per aquest motiu se la va endur per restaurar, el que passa és que la va tornar pintada amb un color que no va agradar a les monges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.