Un veí de Santa Cristina nega haver violat la fillastra perquè estava empresonat

Un veí de Santa Cristina nega haver violat la fillastra perquè estava empresonat
Jordi Massaguer Maresma, ahir durant el judici. Foto: Ò.P

Jordi Massaguer Maresma es va asseure ahir al banc dels acusats per afrontar el judici per dos delictes d’agressió sexual i trencament de l’ordre d’allunyament. Al veí de Santa Cristina d’Aro se l’acusa d’haver violat reiteradament una fillastra, quan tenia 12 anys, des del 2003, i d’haver abusat del fill, de tres anys, el 2008. Massaguer nega totes les acusacions i es defensa assegurant que la denúncia de la fillastra no està fonamentada ja que ell estava empresonat quan la noia assegura que es van iniciar les agressions sexuals. L’home creu que la dona ha utilitzat els fills contra ell per aconseguir la separació.

Els fets que l’Audiència de Girona va començar a jutjar ahir es remunten a l’any 2003, quan l’acusat convivia a Santa Cristina amb la seva companya i els dos fills grans d’ella. La nena gran tenia 12 anys i va començar a anar a l’institut a Platja d’Aro i l’home l’acompanyava amb el cotxe. Segons l’acusació, un dia, quan anaven amb el vehicle cap a l’institut, l’home es va desviar per un camí i es va aturar en un descampat. Segons les acusacions, l’home va començar a tocar els pits i els genitals a la nena per sota la roba. Després es va masturbar. Les agressions sexuals al descampat s’haurien repetit fins a l’estiu del 2007, tot i que, segons l’acusació, els tocaments es van repetir de matinada al llit de la nena.

Massaguer es va defensar ahir assegurant que la nena havia denunciat que els abusos van començar el curs 2003/2004, però en canvi per aquelles dates –entre juliol del 2003 i març del 2004– ell estava empresonat a Figueres per una causa anterior i, per tant, mai es podrien haver produït. En canvi, la filla va reiterar la seva versió dels fets malgrat les imprecisions a l’hora de determinar quan van esdevenir i el perquè es va atrevir a denunciar-ho cinc anys més tard.

Per altra banda, les acusacions també sostenen que Massaguer va abusar del seu fill l’octubre del 2008, quan aquest tenia 3 anys. Segons l’acusació, l’home hauria obligat el nen a abaixar-li els pantalons, fer-li tocaments i llepar-li el penis. Per guanyar-se la confiança de l’infant, el pare simulava que tot formava part d’un joc de pressing catch.

La mare va explicar durant el judici que donava plena credibilitat al relat del fill. Fins i tot el forense que va declarar en el judici va qualificar de versemblant el relat del nen tot i reconèixer que no va detectar agressions en la zona genital de la criatura. En canvi, l’acusat nega els fets i diu que tot plegat és una conxorxa que ha fet la dona contra ell per separar-se i alhora separar-lo dels fills.

A més de les agressions sexuals, a Massaguer se li imputa un delicte de trencament de l’ordre d’allunyament. Segons va explicar la mare, l’home va seguir els fills quan sortien d’escola, i el menor, quan era dins del centre.

Per tot això, el ministeri fiscal i l’acusació demanen 19 anys de presó per a Massaguer, i la defensa, l’absolució. Avui està previst que continuï el judici. (ElPunt)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.