Vint mil visites a la mostra Thyssen

Vint mil visites a la mostra Thyssen

Segons Informa El Punt Avui Carmen Thyssen i l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, van parlar d’un objectiu prudent de 20.000 visites en la inauguració de la primera mostra de la col·lecció de la baronessa al palau de l’Abat del monestir. Dimarts al matí, 53 dies després de l’obertura al públic, ja es va assolir, i ara esperen que la mitjana diària de 387 visitants es mantingui durant l’últim mes de l’exposició, que tancarà les portes el 7 d’octubre.

El perfil dels assistents a l’agost és similar al del juliol. Destaca l’augment de visitants alemanys, com també de visitants de diversos punts de la península –un 10% del total–. Els francesos continuen encapçalant les xifres del públic estranger, amb un 29%. El turisme interior, però, lidera l’assistència a l’exposició amb més d’un 50% de visitants procedents de tot Catalunya.

El vessant didàctic, una de les característiques de la filosofia de l’Espai Carmen Thyssen, s’ampliarà a partir de l’inici del nou curs educatiu amb noves activitats per als escolars relacionades amb l’exposició.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.