Sant Feliu vol un ens nou per al Porta Ferrada

Sant Feliu vol un ens nou per al Porta Ferrada

Segons Informa El Punt Avui El vicealcalde i responsable de Cultura de Sant Feliu, Pere Albó, ha proposat a la Generalitat i la Diputació la conveniència de dotar l’organització del festival de la Porta Ferrada d’un ens de gestió que agiliti els preparatius i el disseny del programa.

Entre les fórmules apuntades a Ràdio Sant Feliu, Albó apuntava la d’un consorci similar al que gestiona el festival Temporada Alta, però tampoc descartava alternatives com ara la d’una fundació o una concessió que també estiguessin obertes a la implicació dels patrocinadors privats. Pel vicealcalde ganxó, que ha elogiat la feina dels responsables de la cinquantena edició, “el festival continua creixent i té futur, però ha de guanyar múscul i una agilitat que no afavoreixen els procediments administratius” que s’han d’encarregar des de l’Ajuntament. Amb vista a l’any vinent, Albó espera que les converses hagin avançat, ja que l’objectiu és allargar l’efemèride del mig segle fins a l’edició del 2013.

Quant al format, aposta per un model similar, més esponjat al llarg del calendari estival, tot i que encareix la producció. Malgrat tot, el titular de Cultura fa una crida a la “prudència” en espera de saber si hi haurà més ajustos de pressupost i veure l’impacte de la pujada de l’IVA en el sector cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.