Foraden el mur de la platja del Club del Mar ganxó i la comunitat el torna a tapar

Foraden el mur de la platja del Club del Mar ganxó i la comunitat el torna a tapar

Segons Informa El Punt Avui La pugna per l’obertura de la platja privatitzada del Club de Mar de Sant Feliu es manté més enllà del creuament d’ordres d’enderroc i recursos judicials dels propietaris per mantenir l’ús exclusiu de la zona del domini maritimoterrestre. Dimarts, un grup de ciutadans “anònims”, segons fonts locals d’ICV-EUiA, van practicar una obertura quadrada a la paret que barra el pas a la platja pel mar. Però ahir al migdia uns paletes contractats per l’empresa que gestiona el complex, Turispània, SA, ja s’havien encarregat de restituir el tancament amb totxanes.

La Generalitat va refermar l’ordre d’enderroc del mur a principis de juliol, però l’empresa ha presentat un recurs contenciós administratiu que, com a mínim, els ha permès guanyar temps. El govern guixolenc espera ara que la Generalitat li comuniqui que pot actuar com a administració subsidiària per tirar a terra la paret, i l’alcalde de moment es mostra partidari d’actuar abans que es resolgui el recurs judicial.

En paral·lel, l’equip de govern ha denunciat el que consideren un ús il·legal de l’embarcador del complex i l’abalisament amb boies davant l’entrada del port del municipi. El portaveu d’ICV-EUiA, Jesús Fernández, durà totes aquestes qüestions al ple municipal de final de mes per “fer evident que es tracta d’una qüestió molt sentida per la població”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.