Recuperem Can Rius , es torna a manifestar arran de mur

Recuperem Can Rius , es torna a manifestar arran de mur
Segons Informa Radio Sant Feliu La plataforma ciutadana, “Recuperem Can Rius”, envia una nota de premsa en la qual informa que continua la campanya per l’enderroc de la paret que barra el pas lliure a la zona marítimo-terrestre propera a la roca de “Sang i fetge” a ponent de la badia de Sant Feliu de Guíxols.
Aquest pas i aquest espai, estan ocupats des de fa molts anys de forma il•legal per l’empresa Turispania, que va construir els apartaments del Club de Mar els anys 70. L’empresa ha d’enderrocar aquesta paret per ordre de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat.
El recurs en contra d’aquesta decisió va ser rebutjat fa dies i l’empresa no tindrà més remei que acatar- la . L’únic recurs legal possible en aquest moment és l’obertura d’un contenciós administratiu que ,en cap cas serviria per aturar l’enderroc.
L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, com a administració subsidiària en l’actuació de la conselleria, ha dit que s’encarregarà de tirar el mur a terra si Turispania no ho fa en els termes previstos. La data límit és el proper dia 3 d’agost. Malgrat que el 4 sigui dissabte i que Sant Feliu està en plena Festa Major la brigada municipal enderrocarà la paret segons que ha dit l’alcalde a veïns interessats en la qüestió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.