La Cambra de Sant Feliu obté la concessió per explotar una part dels amarradors del Port de la ciutat

La Cambra de Sant Feliu obté la concessió per explotar una part dels amarradors del Port de la ciutat

Segons Informa Tribuna Ganxona La Cambra de Comerç ha obtingut la concessió per explotar a partir d´aquest estiu una part dels amarradors de la Punta dels Guíxols destinada a embarcacions esportives.

Es el primer pas d’una actuació més ambiciosa que la corporació vol portar a terme per impulsar l’activitat econòmica del municipi i dinamitzar les activitats esportives i de lleure que s’hi puguin desenvolupar, promovent, una reactivació econòmica del territori.

El comitè executiu de la Cambra va acceptar formalment ahir la concessió administrativa atorgada per Ports de la Generalitat per explotar aquest espai durant un termini de 25 anys.
La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols treballa en un projecte, vinculat a l’explotació d’aquesta concessió administrativa, per integrar i adequar el Turó del Fortim, amb tots els seus importants valors patrimonials, com a part del recorregut del front marítim i potenciar l’edifici de l’antic Club Nàutic, recuperant per al municipi i el sector nàutic uns espais infrautilitzats i en procés de degradació. L’actuació que es vol portar a terme pretén també un  major connexió Ciutat-Port, per tal d’atraure l’activitat urbana fins a l’interior del Port, al Salvament i el propi dic, de forma que es potenciï i alliberin d’elements i usos no adequats, potenciant la importància en clau paisatgística que constitueix l’entorn del Fortim.

L’actuació s’anirà concretant en els propers mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.