Desconvoquen la vaga de neteja de Sant Feliu

Desconvoquen la vaga de neteja de Sant Feliu

Segons Informa El Punt Avui L’empresa Cespa i els representants dels treballadors de la neteja de Sant Feliu de Guíxols van arribar a una entesa, ahir a la tarda, per desconvocar la vaga indefinida que ja feia deu dies que durava. La tornada a la normalitat va ser anunciada ahir al vespre pel regidor de Serveis Municipals, Quim Clarà, que es va alegrar que hagués “prevalgut el seny”.

“La vaga està desconvocada sense que hi hagi hagut cap concessió per part de les dues bandes. Ha prevalgut el seny, pensant en el mal que es fa en la temporada en què ens trobem. És una gran notícia, va explicar ahir, moments després de conèixer la novetat. Els serveis de recollida van sortir ahir a fer la seva feina amb normalitat, la qual cosa no feien des de dilluns de la setmana passada, moment en què es va convocar la vaga de manera indefinida. Fonts de l’empresa Cespa van confirmar ahir al vespre l’entesa entre les dues parts. Des de l’Ajuntament es va confirmar que tenien l’acta de desconvocatòria signada per les dues parts. El regidor de Serveis Municipals va explicar que al vespre es feia una assemblea de treballadors per saber qui estava disposat a fer hores per tal que la situació tornés ràpidament a la normalitat. “A partir d’allò que ens comuniquin els treballadors farem i es portaran treballadors de fora o no. La idea es tenir-ho tot normalitzat i net d’aquí a dos dies.”

Aquest diari també es va posar en contacte amb Xavier Vives, el representant sindical de CCOO que ha assistit a les negociacions, però no va ser possible contactar amb ell.

Clarà va donar les gràcies a tots aquells que han fet possible l’entesa. “Vull felicitar els que han posat el seu granet de sorra per arribar a dir prou a la vaga i esperem que això sigui diferent en el futur.” L’edil es va mostrar esperançat que l’experiència actual servís perquè en una altra ocasió s’esgotin tots els recursos i es demanin coses justes”.

A parer de Clarà, el que és injust és voler que no s’apliqui la nova llei laboral. “Això només s’havia plantejat a Sant Feliu… A Cassà, per exemple, que també té Cespa, això no s’havia posat mai sobre la taula. Agraeixo la bona voluntat a tothom.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.