L’hostaleria i el comerç ganxó s’encomanen al ‘12′

L’hostaleria i el comerç ganxó s’encomanen al ‘12′

Segons Informa El Punt Avui Els precedents de les jornades Girona 10 i Blanes 12 han dut l’Associació de Comerciants Centre Ciutat (ACCC) de Sant Feliu a organitzar, aquest dissabte, un seguit d’activitats i promocions amb el nom de Guíxols 12.

La gerent de l’entitat, Alba Llinàs, explicava ahir que la iniciativa es va començar a preparar després de la desfilada de modes que van promoure el 17 de juny, i de moment el volum d’establiments adherits és notable: “Els 50 associats hi participaran en ple, i també s’hi han sumat altres comerços que no pertanyen a l’agrupació”, destacava.

El model és similar al de les experiències de Girona i Blanes. L’obertura dels comerços, excepcionalment, s’allargarà fins a les 12 de la nit, i s’han preparat multitud d’ofertes i descomptes relacionats amb el número. “Algunes botigues vendran alguns articles a 12 euros, o faran un 12% de descompte en alguns productes”, unes ofertes que, afegides a les rebaixes, segons Llinàs, poden ser molt atractives. Els hotels no s’hi han adherit perquè estan en plena temporada.

Menús i aperitius

A banda del comerç, l’hostaleria guixolenca també s’ha sumat a la jornada, amb menús especials –en algun cas també inclouen postres i cava– per 12 euros i aperitius per a dues persones pel mateix preu.

Per mantenir el caliu al carrer un cop s’hagi fet fosc, els establiments participants lluiran torxes a l’exterior per marcar, alhora, el recorregut d’una cercavila de circ que arrencarà a les 22 hores a la plaça del mercat. L’ACCC confia que la iniciativa tingui èxit i, a banda de servir per fer calaix, doni a conèixer el comerç de la ciutat als veïns i els turistes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.