Admesos i exclosos dels pisos de Protecció Oficial

Admesos i exclosos dels pisos de Protecció Oficial

Segons Informa Radio Sant Feliu L’Ajuntament de Sant Feliu fa públics els resultats provisionals d’admesos i exclosos per a l’adjudicació dels habitatges de Protecció Oficial de Mas Falgueras, de conformitat amb les normes particulars d’adjudicació.

Com ja havien informat el mes de febrer, els habitatges passen a ser tots de lloguer després de més de dos anys de recerca de solucions per part de la Generalitat que veia com les persones de renda baixa que hi podien accedir, per la seva situació, no aconseguien crèdits bancaris atesa la conjuntura econòmica i les nul·les possibilitats de trobar el finançament i va establir aquest pla de xoc.

És per això que un edifici complet dels pisos de compra, així com sis habitatges de l’altre bloc, estan buits, situació que es repeteix arreu de Catalunya per la qual cosa el govern autonòmic ha decidit posar-los a lloguer amb opció de compra per 5 o bé 10 anys fins que els adjudicataris es puguin refer econòmicament després de la crisi.

L’Ajuntament de Sant Feliu fou un dels que va fer pressió perquè “veure pisos de Protecció oficial buits, fa mal” declarava el regidor Joan Vicente als nostres micròfons tot afegint que era una de les primeres voluntats de l’Equip de Govern el fet de poder desencallar aquesta situació.

Vicente comentava el mes de febrer que “els preus són molt raonables ja que oscil·len entre els 240 i els 305 euros mensuals, apart de les despeses de la comunitat. Són preus molt raonables i hi ha pisos de més de 70 metres. En els primers 5 anys, en cas de decidir comprar, tots el diners aportats pel lloguer es descompten del preu de venda i, en el cas d’estirar fins els 10 anys, es descompta el 50% de la quantitat pagada durant aquest període”.

Presentada la documentació per les persones interessades, es fa una primera tria entre els que reuneixen els requisits i els que no compleixen les condicions expresses de les bases lliurades a l’Oficina Municipal d’Habitatge. A l’espera de conèixer la data del sorteig, la Generalitat i l’Ajuntament ja han fet públic el llistat provisional d’admesos i d’exclosos que podeu consultar a continuació:

Admesos: http://www.guixols.cat/files/Llistat%20provisional%20admesos%20SANT%20FELIU%20DE%20GUIXOLS.pdf

Exclosos: http://www.guixols.cat/files/Llistat%20provisional%20exclosos%20SANT%20FELIU%20DE%20GUIXOLS.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.