Solidaritat inaugura la seva segona seu a les comarques gironines a Santa Cristina d’Aro

Solidaritat inaugura la seva segona seu a les comarques gironines a Santa Cristina d’Aro
Strubell ahir al nou local de Solidaritat (T.Ceballos/SI)
Strubell ahir al nou local de Solidaritat (T.Ceballos/SI)

El diputat Toni Strubell es felicita pel creixement que està experimentant la formació que presideix a les comarques gironines

En presència d’una seixantena d’adherits de Solidaritat i convidats d’altres partits (CDC, ERC i Rcat) i de l’alcalde de la vila, SI va inagurar ahir al vespre la seva segona seu a les comarques gironines, concretament a Santa Cristina d’Aro, al cèntric carrer Teuleria.

Durant l’acte d’inauguració de la nova seu de la coalició independentista, el diputat per Girona de la formació, Toni Strubell va felicitar la coordinadora de Santa Cristina i va expressar la seva convicció que “Solidaritat està en el bon camí perquè estem tocant els temes clau que afecten

a la gent i estem obrint forat malgrat certs silencis que detectem en alguns mitjans de les nostres activitats polítiques”. Entre aquests temes clau, Strubell hi va destacar “l’espoli fiscal, les infraestructures, els peatges, els desnonaments, les participacions preferents i la immersió lingüística” on considera que Solidaritat està esmerçant els seus principals esforços i “s’hi està deixant la pell”.

Fruït d’aquesta actuació política, “cada dia més gent sent que és necessària la independència. I cada dia són més persones les que saben que cal un discurs clar i desacomplexat per avançar” va remarcar.

L’acte va finalitzar amb el descobriment d’una inscripció en un lateral de la seu on hi figura la famosa frase de Lluís Companys: “Tornarem a lluitar, tornarem a sofrir, tornarem a vèncer”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.