Malgrat la Tempesta de Pluja i Granissada Santa Cristina ha Estat Present al 2on #Novullpagar

Malgrat la Tempesta de Pluja i Granissada Santa Cristina ha Estat Present al 2on #Novullpagar

Tal com estava previst, hem sortit de l’aparcament de la zona esportiva de Santa Cristina a dos quarts de sis de la tarda en direcció a l’entrada a l’autopista de Vidreres.

Ens hem concentrat amb d’altres companys vinguts de diversos indrets del Gironès i La Selva i, en caravana, cap a la sortida Girona Sud.

Tot controlat, cap problema i salutacions i felicitacions d’altres conductors.

Però no en teníem prou i hem volgut fer una segona demostració que no ens espanten ni els trons i llamps. Cap a Maçanet tots plegats altre cop. A la sortida de Maçanet ja ha estat apoteòsica la rebuda per part de la gran quantitat de cotxes que feien el trajecte en direcció contrària (cap a Barcelona).

No érem massa cotxes, però el suport rebut pels altres automobilistes i l’entusiasme que mostraven amb el nostre gest de rebel·lia, la companyonia i complicitat que es palpava entre els membres del #NOVULLPAGAR – PROU PEATGES han fet que valgués molt la pena suportar la pluja que ens ha acompanyat.

Tots persones anònimes, catalans de sentiment i de socarrel, només una persona destacable, Josep Casadellà, incansable, tossut i al peu del canó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.