Nou espai per a actes lúdics als Jardins Juli Garreta de SFG

Nou espai per a actes lúdics als Jardins Juli Garreta de SFG

Segons Informa Radio Sant Feliu En el Ple Municipal Ordinari de dijous el vicealcalde i regidor de Cultura, Pere Albó, donava resposta a una pregunta de Jordi Vilà, d’Esquerra Republicana de Catalunya que, després de demanar la presència de l’Equip de Govern al proper Aplec de la Sardana demanava si ja s’havia trobat un espai alternatiu al del passeig, que actualment ocupa l’extensió del mercat dels diumenges.

Pere Albó va contestar que el lloc que té més possibilitats es troba en el cor dels Jardins Juli Garreta, on encara hi resta el parterre on s’exhibia l’antiga màquina del tren que es va traslladar al Tinglado.

La idea és enretirar el parterre i deixar una explanada envoltada dels jardins de gespa i els bancs actuals que farà les funcions d’una mena de recinte recollit en un espai infrautilitzat que també utilitzaran els practicants de petanca que actualment s’exerciten uns metres més enllà, a l’encreuament de la font, amb un perímetre molt just, per la qual cosa, s’han mostrat favorables a l’alternativa.

El mercat i la Rambla Vidal

En el mateix Ple, els partits opositors varen convidar al Govern a recular quant a la presència de parades del mercat a la Rambla Vidal pel col·lapse que representa per als vianants i les queixes que ha provocat des de diversos àmbits.

El regidor de mercats es va mostrar receptiu i força favorable tot i que apuntava que, curiosament, en l’enquesta realitzada l’opinió era favorable en un 70%. Va afegir que, en un parell de setmanes, es faran les modificacions oportunes que abocaran en una distribució definitiva.

Des de Tots per Sant Feliu es va preguntar per què hi havia parades aprovades com a ocupació de via pública en comptes d’una concessió en les quals hi ha llista de espera. L’alcalde, Joan Alfons Albó va demanar que no es polititzés aquesta decisió que obeïa, simplement, a casos puntuals de persones de Sant Feliu a les quals se’ls donava una sortida en aquests temps complicats però que en poques setmanes es presentarà un nou reglament del mercat que contemplarà totes aquestes qüestions que es plantegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.