Nova subhasta de les finques desertes dels Anlló

Nova subhasta de les finques desertes dels Anlló

Segons Informa Tribuna Ganxona La Direcció General de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya ha convocat la segona subhasta dels immobles de l´herència dels germans Anlló i que no són establiments hotelers. Aquesta es farà el proper dimarts 22 de maig a les 11 del matí, i es tracten de 6 finques que ja van ser subhastar per primer cop el passat 13 de desembre però que no van trobar cap comprador i s´han tornat han tornat a sortir a subhasta amb un preu 20% inferior a la primera vegada.La venda se celebrarà a la sala d’actes de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat, a Barcelona. Els preus de sortida de les sis finques de l’herència intestada sumen 1,78 milions d’euros. A la subhasta hi haurà cinc propietats més procedents d’altres herències intestades.

A més, el Departament d’Economia i Coneixement ha informat que les persones interessades en els immobles que se subhasten podran visitar-los entre el 23 i el 27 d’abril o entre el 2 i el 4 de maig, sempre que s’hagi concertat la visita.

En la primera subhasta, hi van prendre part nou propietats dels Anlló (que no són hotels) i se’n van comprar dues: dos aparcaments per un valor de 23.005 i 15.001 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.