Detingut a Sant Feliu un perillós delinqüent acusat de la mort d’un home de 57 anys

Detingut a Sant Feliu un perillós delinqüent acusat de la mort d’un home de 57 anys

Segons Informa Radio Sant Feliu Agents de la Policia de la Generalitat -Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Metropolitana Sud i de l’Àrea d’Investigació Criminal de Girona han detingut a les 9 d’aquest matí de dimecres, a Sant Feliu de Guíxols, un noi de 30 anys que respon al nom de Luis i a les sigles G.S, de nacionalitat espanyola, i presumpte homicida d’un home de 57 anys, el passat 15 de març, que fou trobat amb evidents signes de violència al parc de la Torre Roja de Viladecans (Baix Llobregat).

La víctima era un empresari de 57 anys, que van trobar mort per diversos trets en un racó d’aquest parc molt a prop del camp de futbol i de l’àrea educacional de la localitat..

Aquest perillós individu, abans d’arribar a Sant Feliu de Guíxols, en els darrers cinc dies, ha anat deixant pistes per totes les poblacions on ha passat i va explicar que era ell qui havia mort l’home, eren rastres voluntaris per tal de jugar amb els Mossos d’Esquadra com si es tractés del protagonista d’una pel·lícula atès que reclamava que es passés la informació a la policia, no mostrava nerviosisme i es prenia el seu temps.

Hauria fet, almenys, tres robatoris amb violència i intimidació amb arma de foc en establiments de l’àrea metropolitana de Barcelona i, al menys, en un establiment  de Girona. En concret, un robatori a una farmàcia de Cornellà de Llobregat el 17 de març; dos robatoris a Sant Feliu de Llobregat el 19 de març, un en un videoclub i en un altre en un establiment de roba esportiva i, un quart robatori, en un supermercat de Girona el 20 de març.

Finalment s’ha traslladat a Sant Feliu de Guíxols on, a les 9 del matí d’aquest dimecres ha estat localitzat i detingut. L’Àrea d’Investigació Criminal Metropolitana Sud s’ha fet càrrec del cas per tal d’esclarir els motius i circumstàncies del fet mentre que el jutge ha decretat el secret de sumari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.