Polèmica a Sant Feliu per la legalització de la sala de més construïda al Nàutic

Polèmica a Sant Feliu per la legalització de la sala de més construïda al Nàutic

Segons Informa Radio Sant Feliu Nou episodi en el ple ganxó del duel agre entre el govern (CiU i PSC) i l’oposició de Tots per Sant Feliu (TSF), que va preguntar per les gestions per legalitzar una sala subterrània del Club Nàutic, de 506 metres quadrats, que no era en el projecte inicial.A l’entitat sostenen que les prospeccions al subsòl hi preveien roques, però que finalment hi van trobar runes i l’excavació va alliberar l’espai, inicialment habilitat com a sala. Eren els temps en què l’ara alcalde, Joan Alfons Albó, presidia el club, i es van iniciar tràmits per legalitzar l’increment en l’edificabilitat. Amb l’arribada de l’ara portaveu de TSF, Carles Motas, a l’alcaldia, el 2010, les converses es van encallar i l’executiu encapçalat per TSF va declarar l’obra “il·legalitzable”.

Motas insistia ahirque hi ha informes municipals contraris a la legalització, que va qualificar de “pilotada urbanística” tot fent enutjar el govern. El vicealcalde, Pere Albó, el va acusar de voler “enderrocar” el club, en una pugna amb l’alcalde.

Converses amb Ports

Albó, exalcalde entre 2007 i 2010, va dir que l’encaix urbanístic de l’edifici passa perquè hi hagi una “contraprestació pública”, en forma d’ús obert de la sala per al municipi i per la modificació del pla especial del port.En aquest sentit, l’edil d’Urbanisme, Joan Vicente, es reunirà avui amb la directora de Ports de la Generalitat per abordar la fórmula a seguir. L’opció que s’estudia és retallar l’edificabilitat d’altres punts de l’àmbit. L’alcalde va preguntar què seria millor, si “clausurar la sala o bé obrir-la a la ciutat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.