1a CATALANA Els reis els portaran carbó (U.E.FIGUERES, 3 – A.D.GUÍXOLS, 0)

Segons Informa Tribuna Ganxona El Figueres guarnirà l´arbre de Nadal des del seu punt més alt gràcies a cinc victòries consecutives, la última ahir, 3-0 contra l´AD Guíxols en un derbi fred. A l´equip blaugrana, algú l´haurà de fer ressucitar, tot i que encara belluga i no es pot donar per mort. Quarts per la cua. Carbó a dojo per tothom.El partit contra el Guíxols va començar amb un penal fallat per la Unió en el minut 4, que el repescat Sergi Andrés va aturar al veterà Toti Terradellas. Els locals es van refer ràpidament d´aquest cop, i en el minut 10 Pol Compte va aprofitar una bona passada de l´exGuíxols Teixidor per marcar el primer gol, tot i que porter i defenses guixolencs la van tocar abans d´entrar. Després d´aquest fulgurant inici d´enfrontament del Figueres, l´equip dirigit per Arnau Sala va perdre gas.

Els de Sant Feliu, sense entrenador per la marxa a mitja setmana d´Àngel Camafreita, van reaccionar i van fer treballar el porter Ureña: primer amb un xut fort de Fàbregas (una de les sorpreses en l´alineació)  i més endavant amb una xilena de Peque que sortia alta per poc (37´). Tot i aquesta reacció, el Guíxols no va poder aconseguir l´empat. Vorejant el final de la primera part, el Figueres va tornar a colpejar marcant el segon, obra de Teixidor (45´) després d´una recuperació de pilota de Cruz. La Unió marxava al descans amb la tranquil·litat de saber que el partit estava encarrilat.En la segona part, el Guíxols va sortir molt fort i decidit a retallar diferències, però va trobar el porter Ureña, molt inspirat contra el seu exequip. Fins a quatre exguixolencs jugaven de titulars ahir amb els líders.  A partir d´aquí, les accions se succeïen a banda i banda sense encert per a cap dels dos equips. En el tram final, va tornar a aparèixer Marc Teixidor per fer el 3-0. El Guíxols, per la seva banda, entra en zona de descens amb tretze punts i haurà de buscar un tècnic durant aquestes festes de Nadal.