Un segle de temporals a Sant Feliu i 1911:Sobreviure a la tempesta

Un segle de temporals a Sant Feliu i 1911:Sobreviure a la tempesta

Segons Informa Tribuna Ganxona El proper dissabte 17 de desembre a les 6 de la tarda, al Museu d’Història de la ciutat, tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició  Un segle de temporals a Sant Feliu i 1911 Sobreviure a la Tempesta, amb la col•laboració de la coral Cypsella que oferirà un petit concert de temàtica marinera.El proper dissabte 17 de desembre a les 18.00h, al Museu d’Història de la ciutat, tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició temporal “Un segle de temporals a Sant Feliu” i “1911 Sobreviure a la Tempesta”, amb la col•laboració de la coral Cypsella que oferirà un petit concert de temàtica marinera.
La mostra explica com Sant Feliu de Guíxols, ciutat que ha viscut del mar i pel mar, no ha estat exempta dels perills que el propi mar ocasiona quan es torna blau. En aquesta exposició hi trobareu un repàs fotogràfic de més de cent anys de temporals i naufragis, de la caseta de salvament de nàufrags, així com un espai dedicat als pescadors i les seves embarcacions. També es recorda el gran temporal de llevant ocorregut entre el 31 de gener i l’1 de febrer de 1911 del qual el Museu d’Història de Cambrils n’ha fet una descripció acurada del desastre i de les conseqüències a les costes del Maresme, Tarragona i València on van morir més de 140 pescadors i mariners.
L’exposició és podrà veure a les sales d’exposicions del Museu d’Història (Edifici Monestir), del 17 de desembre al 12 de febrer de 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.