“El líder de la manada” s’estrena amb Carmen Thyssen a Sant Feliu de Guixols

“El líder de la manada” s’estrena amb Carmen Thyssen a Sant Feliu de Guixols
Cesar Millan

La baronessa Thyssen i la cantant Angy són les protagonistes dels primers dos capítols del programa “El líder del grup”, de César Millán, presentador de “L’encantador de gossos”, que va a estrenar el divendres pròxim en horari “prime time” nocturn a Cuatro, ha informat avui el canal.

César Millán ha indicat que el seu nou programa “El líder de la manada”, té com a finalitat que s’entengui a Espanya el que està passant amb l’abandó i el maltractament de gossos i la importància d’adoptar”.

“El líder de la manada” ha comptat amb Carmen Thyssen, que sol viatjar amb vuit o nou gossos a tot arreu i té al voltant de 35 gossos de diferents races, la majoria adoptats, repartits a casa de Sant Feliu de Guíxols, Madrid i Lugano, segons el canal.

“El líder de la manada” s’emetrà els divendres a Cuatro i en cada edició va a presentar a un famós i tres candidats que optaran a l’adopció d’un gos que gràcies a l’entrenament de Millán arribarà perfectament educat per estar en una llar, ha comentat.

Produït per Cuatro juntament amb Vértice 360, Notro TV i powwow al costat de César ‘s Way, el programa ha comptat amb la implicació de Beatriz de Orleans, Mónica Cruz, actriu i germana de Penélope Cruz; Elena Tablada, exnòvia del cantant David Bisbal, el cantant Dani Martín, el presentador de “Desafiament Total”, Jesús Calleja, i els actors Fernando Tejero, Jordi Rebellón i Álex García.

Cadascun d’ells ha tingut en la seva llar a un gos abandonat, excepte en casos com el de Tita Cervera, que col · labora activament amb diverses associacions en matèria de protecció animal i, en conseqüència, ha acollit a més, ha explicat el ensinistrador de gossos .

Posteriorment, tots els gossos que van tenir aquests famosos a casa durant breus períodes de temps han estat adoptats per famílies a Espanya, ha indicat César Millán.

“Alguns dels artistes han adoptat un gos per unes dues setmanes o un mes i, d’aquesta manera, el gos ha après a viure en les cases, en un entorn urbà”, ha indicat.

En alguns casos és diferent, com en el de Angy, cantant que va saltar a la fama al ‘reality show’ “Factor X”, que té dos gossos i ha adoptat un tercer en el programa.

“El líder del grup” ha aconseguit almenys un dels seus propòsits: activar l’adopció de gossos perquè “rescatar un gos és una manera de ser feliç, l’agraïment que el gos et dóna moltes vegades no ho trobes amb l’humà, no el pots comprar a la farmàcia oa la família “, ha indicat.

A Espanya, més de 100.000 gossos són abandonats cada any i 50 d’ells es sacrifiquen cada dia, segons el canal Cuatro, i als Estats Units, de quatre a cinc milions de gossos són sacrificats cada any, ha indicat Millán

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.