Junts denuncia el mal estat i la manca de manteniment de les instal·lacions esportives municipals

Junts denuncia el mal estat i la manca de manteniment de les instal·lacions esportives municipals

El grup municipal de Junts manifesta la seva preocupació i solidaritat amb les queixes de la ciutadania sobre el mal estat de les instal·lacions esportives de Sant Feliu de Guíxols i la manca de manteniment que aquestes pateixen i que s’afegeixen a les viscudes recentment a la piscina municipal de La Corxera.

Declaracions de Toni Carrión, portaveu de Junts

Segons informan, han rebut nombroses queixes per part d’usuaris i clubs esportius que denuncien la degradació progressiva de les instal·lacions, la falta d’inversions necessàries per mantenir-les en condicions òptimes, i els problemes de seguretat com armaris electrics trencats, suports metàl.lics a punt de caure, reixes al terra que son un perill pels usuaris o un mòdul prefabricat de fa 8 anys on hi ha el bar que costa 6.000 euros l’any de lloguer i que ha patit diversos robatoris per falta de seguretat al recinte.

Denuncien que aquesta situació és inacceptable i demostra una manca de responsabilitat per part del govern en la gestió i el manteniment de les infraestructures municipals. És urgent que es prenguin mesures immediates per solucionar aquests problemes i garantir que les instal·lacions esportives siguin segures, accessibles i adequades per a tots els usuaris.

Al darrer ple de maig, han demanat al govern municipal que escolti les queixes dels ciutadans i actuï amb celeritat per resoldre aquesta situació. Proposen que es faci un estudi complert de totes les instal·lacions esportives de la ciutat per identificar els problemes existents i elaborar un pla d’acció concret per al seu manteniment i millora.

El grup municipal de Junts volen seguirà treballant per assegurar que els equipaments esportius rebin l’atenció i les inversions necessàries, perquè tothom pugui gaudir d’unes instal·lacions dignes i segures. Així mateix, animen a la ciutadania a continuar expressant les seves inquietuds i a participar activament en la millora de la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.