Junts demana més càmeres de seguretat al polígon de Sant Feliu de Guíxols per evitar nous robatoris

Junts demana més càmeres de seguretat al polígon de Sant Feliu de Guíxols per evitar nous robatoris

Davant la creixent inseguretat al polígon industrial Bujonis, caracteritzada per robatoris recurrents, Junts per Catalunya a Sant Feliu de Guíxols ha presentat un prec al govern municipal, instant a prioritzar de manera urgent la instal·lació de càmeres de vigilància en els accessos d’aquesta zona.

Declaracions de Toni Carrión

Ja en les sessions plenàries d’abril i agost de 2021, es va preguntar al govern pel mateix motiu, rebent com a resposta la imminent instal·lació de sistemes de vigilància que controlarien l’accés de vehicles al polígon. A l’estiu de 2022, es va procedir a contractar la col·locació de 16 punts de vigilància nous. No obstant això, el 9 d’agost de 2022, la Junta de Govern Local va decidir desistir i arxivar el procediment sense que les mesures anunciades s’haguessin portat a terme.

Tres anys després d’aquestes promeses, la falta de càmeres de vigilància continua sense resoldre’s i tant empreses com cossos policials reconeixen la necessitat urgent d’aquesta infraestructura per prevenir i actuar eficaçment davant dels robatoris i garantir la seguretat de la zona.

A través d’aquest prec, Junts per Catalunya demana al govern que reconsideri la seva decisió anterior i procedeixi a la instal·lació de les càmeres de vigilància al polígon industrial Bujonis amb la major celeritat possible, seguint l’exemple d’altres zones de Sant Feliu ja protegides per aquest tipus de tecnologia.

Junts per Catalunya fa una crida al govern Tots per Sant Feliu-PSC perquè actui de manera decisiva i responsable davant les necessitats de seguretat dels empresaris i la ciutadania de Sant Feliu de Guíxols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.